VIDEO: Spada Codatronca Monza în detaliu

Spada Vetture Sport ne dezvăluie noi detalii despre noul Codatronca Monza, un model exclusivist ce şi-a făcut debutul la Top Marques Monaco.

VIDEO: Spada Codatronca Monza în detaliu VIDEO: Spada Codatronca Monza în detaliu

Noul Spada Codatronca Monza este bazat pe coupe-ul Codatronca TS, însă cu un design mult mai atrăgător inspirat de roadsterele anilor '60. Cu toate că abordează un stil retro, modelul beneficiază de tehnologii moderne, cum ar fi şasiul tubular din aluminiu, o caroserie ultra-uşoară, frânele Brembo şi jantele OZ Racing care sunt încălţate cu pneuri Pirelli PZero Corsa.

Puterea acestui supercar italian provine de la un motor V8 de 7.0 litri, care dezvoltă 710 CP şu un cuplu de 950 Nm. Propulsorul este cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte, mulţumită căreia bolidul de numai 1.180 kg poate să ajungă de la 0 la 100 km/h în doar 3 secunde (în prima treaptă) şi să atingă o viteză maximă de 335 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.