VIDEO: Teaser nou pentru Toyota FT-86

Japonezii îmbogăţesc seria interminabilă de teasere ale viitorului lor coupe, cu încă un filmuleţ. Vezi aici despre ce este vorba.

Coupe-ul realizat în colaborare de Subaru şi Toyota este vedeta unui nou teaser din seria interminabilă a celor prezentate până acum pentru FT-86.

De data aceasta, se porneşte de la ideea de inovaţie, sub semnul căreia stă dezvoltarea maşinii cu motor boxer şi tracţiune spate.

Chiar dacă puterea de 200 CP, combinată cu greutatea de doar 1.210 kg a maşinii similare cu Subaru BRZ STI Concept, pare irezistibilă, va trebui să mai aşteptăm până vom avea ocazia de a vedea versiunea de serie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.