VIDEO: Tesla Model S P85D îşi încordează muşchii lângă Porsche Panamera Turbo S

E destul de clar pentru toată lumea că Tesla Model S, în versiunea de top P85D, e foarte rapidă la plecarea de pe loc. Dar, chiar şi aşa, britanicii de la Auto Express au vrut să vadă cum se descurcă berlina electrică americană atunci când e pusă lângă un Porsche Panamera Turbo S.

VIDEO: Tesla Model S P85D îşi încordează muşchii lângă Porsche Panamera Turbo S VIDEO: Tesla Model S P85D îşi încordează muşchii lângă Porsche Panamera Turbo S

Tesla Model S P85D, cu al său „Insane Mode”, a reuşit să împresioneze foarte multă lume cu plecările fulgerătoare de pe loc. Acum, cel mai puternic model al mărcii auto americane a ajuns pe tărâm britanic, unde cei de la Auto Express l-au pus alături de un Porsche Panamera Turbo S ca să vadă care e mai rapid până la 100 mph (160,9 km/h), iar apoi până înapoi la zero km/h.

Îţi reamintim că Tesla Model S P85D are două motoare electrice care dezvoltă 700 CP şi 931 Nm, în vreme ce Porsche Panamera Turbo S e pus în mişcare de un V8 de 4,8 litri care produce 570 CP şi 750 Nm. Oficial, Model S ajunge la 96 km/h (60 mph) în 3,1 secunde, iar Panamera Turbo S atinge 100 km/h în 3,8 secunde.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.