VIDEO: Trei maşini de Le Mans pe drumurile publice din Japonia

Maşinile de curse, mai ales cele gândite pentru anduranţă, nu prea au ce căuta pe drumurile publice. Sunt mari, puternice, iar suspensia tare o să-ţi rupă spatele cât ai zice „peşte”. Dar, chiar şi aşa, trei japonezi preferă să circule cu bijuteriile lor de Le Mans pe drumurile publice, decât să le lase în garaje.

VIDEO: Trei maşini de Le Mans pe drumurile publice din Japonia VIDEO: Trei maşini de Le Mans pe drumurile publice din Japonia

O Mazda 767B, un Jaguar XJ220OLM şi un Porsche 962C (despre care am mai scris) sunt cei trei protagonişti ai videoclipului de mai jos. Adică trei maşini care au participat, fiecare, la cel puţin o ediţie a faimoasei curse de 24 de ore de la Le Mans şi care îşi duc traiul acum pe străzile aglomerate ale Japoniei (două dintre ele au primit, cumva, aprobarea de a fi înmatriculate).

Un material video care demonstrează încă o dată că maşinile nu trebuie ţinute în garaj, oricât de vechi sau preţioase ar fi ele.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.