VIDEO: Tu cum ai reacţiona dacă ai vedea o poliţistă care ridică o maşină?

E o farsă, evident, dar e foarte bună. Iar reacţiile trecătorilor sunt de nepreţuit.

VIDEO: Tu cum ai reacţiona dacă ai vedea o poliţistă care ridică o maşină? VIDEO: Tu cum ai reacţiona dacă ai vedea o poliţistă care ridică o maşină?

Un taxi din New York parchează ilegal, iar o poliţistă îşi face treaba şi îi dă o amendă taximetristului. Dar şoferul nu vrea să plece de acolo, aşa că poliţista ridică maşina în aer, iar trecătorii rămân cu gurile căscate.

Întreaga întâmplare, în videoclipul de mai jos:

Bineînţeles, e o farsă. Dar e una foarte bine pusă la punct, după cum scrie The Verge. Potrivit actriţei care a jucat rolul poliţistei, motorul maşinii fusese scos, iar în spate a fost pusă o contragreutate de aproximativ cinci tone, astfel că ridicarea SUV-ului putea fi făcută de oricine.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.