VIDEO: Un nou trailer pentru jocul Mad Max aduce mai aproape nebunia

Bătălii cu maşini, lupte cu oameni dubioşi şi destul de mult sânge. Cam aşa o să arate jocul Mad Max, care va aduce pe consolele PlayStation4 şi Xbox One povestea din filmele cu acelaşi nume.

VIDEO: Un nou trailer pentru jocul Mad Max aduce mai aproape nebunia VIDEO: Un nou trailer pentru jocul Mad Max aduce mai aproape nebunia

Toată lumea a auzit de Mad Max, şi pe bună dreptate, fiindcă a fost unul dintre cele mai apreciate filme ale anilor '80. Aşa că îţi poţi imagina cum ne-am simţit noi, care am crescut cu Mad Max şi simulatoare cu maşini, când am aflat că se va face un joc bazat pe filmul care l-a avut pe Mel Gibson în rolul principal (foarte entuziasmaţi sunt cuvintele pe care le cauţi).

Iar acum, după ce frenezia anunţului s-a mai stins, am dat de trailerul oficial al jocului. Şi iar ne-a luat cu transpiraţii. Sigur, grafica nu pare a fi excelentă, însă combinaţia de maşini modificate până în măduva oaselor, bătălii auto în genul Carmageddon şi personaje foarte dubioase anunţă o experienţă destul de plăcută.

Aruncă şi tu o privire peste videoclipul de mai jos şi spune-ne ce părere ai!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.