VIDEO: Vezi ce păţeşti pe gheaţă fără anvelope de iarnă!

Se pare că şoferii din Rusia nu au citit regulile care trebuie aplicate atunci când este nevoie să conduci pe zăpadă. Iată în ce situaţie se găsesc aceştia!

Străzile din Vladivostok ajung să fie extrem de periculoase în sezonul rece, creând tot felul de probleme, chiar şi şoferilor cu maşini 4x4. Mai jos puteţi vedea mai multe clipuri video cu câţiva conducători auto, care sunt la un pas de a produce un accident, din cauza gheţii şi a zăpezii care acoperă în totalitate şoseaua.

VEZI AICI ŞI CELELALTE CLIPURI VIDEO!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.