VIDEO. Şofer care se filmează în timp ce conduce maşina de pe scaunul din dreapta

Clipul video cu şoferul unui Audi care s-a filmat în timp ce conducea ...

VIDEO. Şofer care se filmează în timp ce conduce maşina de pe scaunul din dreapta VIDEO. Şofer care se filmează în timp ce conduce maşina de pe scaunul din dreapta

 


Clipul video cu şoferul unui Audi care s-a filmat în timp ce conducea maşina pe autostradă din scaunul pasagerului a devenit în scurt timp viral pe internet. Din întregistrare putem vedea cum conducătorul maşinii trece din scaunul şoferului în cel din dreapta, şi face câteva manevre printre autovehiculele care circulau pe autostradă. Nici nu mai are rost să spunem la ce riscuri se expune acest şofer. Imaginile nu mai au nevoie de nicio prezentare. 

 

 

Cum se Conduce .... :) Invatati :D

Posted by Pe Barosaneala on Wednesday, March 16, 2016

 


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.