VIDEO. Soferiţă care a circulat cu un copac înfipt în capota maşinii

Un ofiţer de poliţie din Illinois a rămas stupefiat după ce a văzut

VIDEO. Soferiţă care a circulat cu un copac înfipt în capota maşinii VIDEO. Soferiţă care a circulat cu un copac înfipt în capota maşinii

 


Un ofiţer de poliţie din Illinois a rămas stupefiat după ce a văzut cum o femeie conducea maşina având înfipt în grila din faţă un copac de patru metri înălţime, informează Carscoops.com.

Femeia de la volan, o americancă pe nume Mary Ann Christy de 54 de ani, a fost arestată pentru conducere sub influenţa alcoolului. Ea a spus mai târziu Poliţiei că nu-şi aminteşte când şi unde a lovit copacul.

 

 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.