Viitorul BMW M135i, surprins necamuflat

De curând, un BMW M135i complet necamuflat a fost surprins într-o parcare din Germania. Vezi aici imagini cu BMW-ul Seria 1 al momentului.

Viitorul BMW M135i, surprins necamuflat Viitorul BMW M135i, surprins necamuflat

Acum câteva săptămani, la Salonul Auto de la Geneva 2012, a fost dezvăluit şi conceptul BMW M135i în trei uşi( F21). În urmă cu doar câteva zile un M135i în cinci uşi( F20) a fost surprins, de un cititor al Bemmertoday.de, intr-o parcare din Germania.

Maşina, echipată în mod previzibil cu pachetul M, este vopsită într-o nuanţă de albastru metalizat, vopsea disponibilă doar cu acest pachet. Aceasta atrage datorită oglinzilor negre, prizelor de aer, precum şi a jantele negre glossy. Sub capotă, cel mai probail, va toarce motorul pe benzină în şase cilindri de 3.0 litri TwinPower Turbo, capabil să producă peste 300 CP.

Prea multe date oficiale nu au comunicate oficial, însă divizia M a anunţat că modelul M135i va primi un sistem de fânare pe măsura puterii motorului şi un nou set de jante. Toate acestea, împreună cu pachetul optic M vor completa caracterul sportiv al maşinii.

Pentru mai multe poze, vezi aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.