Volkswagen a primit aprobarea pentru preluarea MAN

Volkswagen AG a primit aprobarea din partea Uniunii Europene de a-şi mări procentul de acţiuni deţinut la MAN şi Scania. Ceea ce este echivalent cu aprobarea privind achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni.

Volkswagen a primit aprobarea pentru preluarea MAN Volkswagen a primit aprobarea pentru preluarea MAN

Grupul german deţine deja 75% din Scania, iar acum are în portofoliu 55,90 % din voturile din consiliu de administrare şi 53,71% din capitalul MAN SE. Cum mărirea participaţiei grupului VAG a fost aprobată, grupul german devine principalul constructor de camioane din Europa. MAN şi Scania deţin în prezent 30% din piaţă, în timp ce Volvo - Mack - Renault şi Daimler (Freightliner, Mitsubishi Fuso, Thomas, Sterling şi Mercedes-Benz) deţin fiecare 21% din piaţă. Prin urmare Volkswagen a mai adăugat două nume la portofoliul impresionant: VW, Audi, Skoda, Seat, Lamborghini, Bentley, Bugatti.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.