Volkswagen interesat de Opel

De câteva săptămâni au apărut zvonuri care susţin că GM ar dori, iarăşi, să vândă Opel. Publicaţia germană ”Manager Magazin”, citând surse anonime din interiorul Volkswagen, susţine că grupul german ar fi interesat de preluarea Opel.

Volkswagen interesat de Opel Volkswagen interesat de Opel

După ce pe piaţă au apărut zvonuri care indică faptul că producătorul koreean Hyundai ar fi înaintat o ofertă grupului GM pentru achiziţionarea Opel, se pare că şi germanii au luat atitudine. Din seria "Nu ne videm ţara", Volkswagen se pare că doreşte achiziţionarea Opel. Evident că nu a fost descoperit nici un oficial să comfirme zvonurile. Sub acelaşi anonimat, un reprezentat GM a declarat că oferta înaintată de VW este derizorie, nu poate fi acceptată. Cei de la VW au fost şi mai reci în comentarii privind acest subiect. Ei au declarat că nu comentează zvonurile apărute. Cei de la Opel încearcă să dezmintă totul, catalogând zvonurile ca fiind simple speculaţii. Oficial ei au declarat că Opel este parte a familiei GM din 1928 şi că rămâne o marcă importantă pentru grup. Acum rămâne de văzut cât de mult ţine GM la Opel şi cine va oferi preţul corect pentru a aduce zâmbetul pe faţa americanilor. Opel devine extrem de apetisant doar privit din perspectiva faptului că oferă acces la tehnologia dezvoltată pentru Volt - Ampera.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.