Volkswagen Tiguan R Line

Producătorul german lansează cu ocazia celui mai important salon de tuning din Europa noua sa linie de kit de exterior destinată oricărui model din gama Tiguan.

Volkswagen Tiguan R Line Volkswagen Tiguan R Line
Anul trecut la Essen Motor Show Volkswagen a debutat R-Line pentru gamele Golf, Touran, Passat şi Touareg, iar anul acesta Tiguan beneficiază de acelaşi tratament. Sigla R a fost destinată iniţial doar modelelor vârf de gamă, precum Golf R32 şi Passat R36, însă cum tuningul a devenit un fenoment foarte răspândit şi văzând ce succes a avut S Line-ul la Audi, Volkswagen a aplicat o reţetă identică.

Volkswagen tiguan r line interiorPachetele R Line le permit clienţilor de Volkswagen să-şi echipeze modelele cu un kit estetic sportiv, atât interior cât şi exterior, independent de motorul aflat sub capotă. Detaliile oficiale nu au fost data publicităţii încă, însă rămâneţi alături de Promotor.ro  pentru că vineri în ziua presei vor veni noi informaţii.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.