Volkswagen Touareg ediţie militară

Primul a fost Jeep Willys, apoi Hummer a fost camaradul de arme al soldaţilor americani. Acum, Volkswagen Touareg lasă deoparte civilia şi îmbracă haina militară.

Volkswagen Touareg ediţie militară Volkswagen Touareg ediţie militară
Modelul Volkswagen Touareg prezentat chiar există şi este gata de a bate pas de defilare la parade, dar vestea proastă, aşa cum probabil vă imaginaţi,  este că nu va fi disponibil la dealeri, fiind un model înrolat într-o misiune de marketing.  Observăm, însă, că verdele army îl prinde destul de bine pe german, iar turela ataşată îi dă un aer agresiv, la propriu, şi va fi un accesoriu cu adevărat util pentru mămicile care îşi duc copii la grădiniţele din Kandahar.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.