Volkswagen va produce modele low-cost

Volkswagen va avea în gamă şi un model de buget, după ce constructorul din Wolfsburg a anunţat că va aproba peste câteva săptămâni proiectul demarat cu mai bine de un an în urmă.

Volkswagen va produce modele low-cost Volkswagen va produce modele low-cost

După un parcurs presărat cu obstacole cauzate de politica internă, proiectul Volkswagen care implică dezvoltarea unui model de buget a ajuns în stadiul în care poate fi supus aprobării de către consiliul director al constructorului german.

Conform Reuters, principală cauză a întârzierii a fost ajustarea proiectului la costurile de producţie impuse de conducere, lucru remediat între timp. Deşi proiectul încă aşteaptă aprobare, noua maşină ieftină de la Volkswagen ar putea costa undeva între 6.000 şi 8.000 de euro şi va fi construită în China, cea mai mare piaţă din lume pentru modele de buget.

Englezii de la Autocar merg mai departe şi spun că modelul ar putea debuta oficial la sfârşitul lui 2016 sau începtulul lui 2017 şi va avea ca destinaţie pieţele din India, America Latină, Europa de Est şi Africa.

Dacă proiectul primeşte undă verde şi preţul se situează între limitele vehiculate, am putea avea în faţă un concurent serios pentru Dacia Logan şi Sandero, însă este mult prea devreme pentru astfel de speculaţii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.