Volvo amână planurile de listare la bursă din cauza tensiunilor comerciale dintre Statele Unite şi China

Volvo Cars şi proprietarul său chinez Geely au amânat planurile.

Volvo amână planurile de listare la bursă din cauza tensiunilor comerciale dintre Statele Unite şi China Volvo amână planurile de listare la bursă din cauza tensiunilor comerciale dintre Statele Unite şi China

Volvo Cars şi proprietarul său chinez Geely au amânat planurile de a lista acţiunile producătorului suedez, din cauza tenisiunilor comerciale şi a perioadei nefavorabile pe care o înregistrează companiile auto pe bursele lumii, potrivit Reuters.

Însă, în timp ce Volvo anunţă că amână planurile pe termen nelimitat, producătorul britanic Aston Martin promite că va demara procesul de listare.

„Am ajuns la concluzia că nu este momentul optim pentru un IPO“, a spus Hakan Samuelsson, CEO-ul Volvo. Geely, compania din China care controlează producătorul suedez, se aştepta la o evaluare cuprinsă între 16 mld. dolari şi 30 mld. dolari, potrivit surselor citate. Compania a transmis că listarea este încă posibilă în perioada următoare. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.