Volvo Boston Red Sox Special Edition C30 227HP

Volvo a colaborat cu Boston Red Sox pentru a celebra cele 107 victorii din 2007 ale echipei americane de baseball.

Volvo Boston Red Sox Special Edition C30 227HP Volvo Boston Red Sox Special Edition C30 227HP
Volvo Boston Red Sox Special Edition C30 227HPEdiţia specială ce va fi fabricată într-un număr de exemplare egal cu cel al victoriilor din anul trecut, va fi vopsită, aşa cum era de aşteptat într-un Roşi Passion, fiind customizată prin aplicarea logoului echipei americane pe luneta spate, aripile din faţă şi covoraşele din interior. Finisajele sunt cele regăsite şi pe C30 R-Design, printre dotări amintind de farurile de ceaţă, scaune faţă încălzite, volan din piele, pedale sport, cruise control şi Dynaudio Sound System.

Motorul T5 dezvoltă 227 CP şi este cuplat la o cutie de viteze Geartronic. Aşa cum era de aşteptat, ediţia specială este disponibilă doar la dealerii Volvo din New England, la un preţ de 29.465 de dolari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.