Volvo C30 un pic mai personalizat

Clienții suedezi doritori de o personalizare maximă pot da comanda de un C30 accesorizat cu o folie aplicabilă pe întreaga mașină, disponibilă în numeroase culori.

Volvo C30 un pic mai personalizat Volvo C30 un pic mai personalizat
Volvo C30Viitorii posesori de C30 iși pot admira automobilul dorit pe site-ul oficial, unde îl pot configura exact așa cum doresc. Sunt disponibile peste 20 de modele, de la curcubeu, panouri din lemn, norișori până la celebrele flăcări specifice hot-rod-urilor. Odată realizată comanda, automobilul ce iese de pe liniile de fabricație este preluat de un partener Volvo care îi aplica stratul de folie dorit.

La un preț de 2000 de euro inclusiv manopera, imensul sticker are o valabilitate de 2 ani, timp în care rolul estetic este completat de unul de protecție a vopselei împotriva zgârieturilor, a pietrelor de pe drum și condițiilor atmosferice dăunătoare. După doi ani, folia poate fi îndepărtată sau înlocuită cu una noua.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.