Volvo S40/V50, V70 şi XC70

Între 23 şi 25 mai, ProMotor va fi în vestul Germaniei, la Cologne, unde vom testa pentru prima oară S40 şi V50 facelift, breakul V70, precum şi crossoverul XC70.

Volvo S40/V50, V70 şi XC70 Volvo S40/V50, V70 şi XC70
Pentru prezentarea mass-media, suedezii au ales zona Cologne, din vestul Germaniei, renumită pentru castelele sale medievale.

Principalele puncte de interes vor fi, într-o primă fază, cele două modele de clasă medie, berlina S40 şi breakul V50, care vin cu un facelift discret, menit a accentua caracterul premium. Vor urma teste cu breakul de clasă mare V70, un etalon în această clasă de foarte multă vreme. În final, vom avea ocazia să vedem ce poate noul XC70, crossover bazat tehnic pe V70, într-un mediu potrivit - adică pe o pistă off-road special amenajată.

Mai multe detalii, la începutul săptămânii următoare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.