Vrem să credem că acest McLaren P1 taxi e adevărat, deşi ştim că nu e

Imaginează-ţi următorul scenariu: trebuie să mergi la aeroport la ora cinci dimineaţa, aşa că apelezi la o firmă de taxi. După câteva minute, ajunge taxiul tău, doar că în loc de Logan vezi un McLaren P1. De câte ori crezi că i-ai spune să meargă tare?

Vrem să credem că acest McLaren P1 taxi e adevărat, deşi ştim că nu e Vrem să credem că acest McLaren P1 taxi e adevărat, deşi ştim că nu e

McLaren P1 e o maşină foarte rapidă, dar asta ştiai deja. Ce nu ştiai, însă, e că un glumeţ a montat un semn de taxi pe un P1 galben din Taiwan.

Imaginează-ţi că aştepţi un taxi la orele reci ale dimineţii şi apare arătarea asta galbenă în faţa ta, fără să o auzi, fiindcă poate să funcţioneze şi în modul 100% electric. Ar fi ceva, nu?

Tot ce ştim noi este că dacă am fi puşi în această situaţie, i-am spune de un catraliard de ori şoferului să meargă cât de tare vrea el. Sau nu, dacă ţine la permis. Numai să nu bage manele.

Via GT Spirit, foto via Wesley Cars

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.