VW Beetle Triple White – rechemare în service

Volkswagen SUA a rechemat în service 510 modele VW Beetle Triple White - ediţie specială, datorită unor probleme apărute la soft-top.

VW Beetle Triple White – rechemare în service VW Beetle Triple White – rechemare în service
Rechemarea în service a celor 510 modele ale lui VW Beetle Triple White 2008 constă în verificarea adezivului care a fost folosit pentru prinderea lunetei spate. În cazul în care a fost folosit un adeziv necorespunzător, luneta se poate dezlipi de pe soft-top. Potrivit celor de la VW SUA, dealerii vor înlocui soft-top-ul, fără a solicita costuri suplimentare de la proprietari.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.