ZAP Alias

ZAP colaborează cu Lotus şi Youngman Automotive Group pentru lansarea anul viitor a unui vehicul electric cu o viteză maximă de 160 km/h la un preţ de doar 30.000 de dolari.

Oficialii de la ZAP (Zero Emision Pollution) au invitat alături de firma chineză Youngman Automotive group companii de pretutindeni pentru participarea la un proiect îniţiat în 2007, acela de a construi un vehicul electric performant. Ţinta principală este realizarea unui automobil pentru două persoane, cu un preţ de 30.000 de dolari şi o autonomie de 230 de km. De asemenea se doreşte ca în viitor să exista posibilitatea unor opţiuni precum reîncărcarea rapidă a bateriilor sau existenţa unui modul hibrid.

La dezvoltarea noului model participă şi Lotus, în fabricile căruia se asamblează un alt model electric, Tesla Roadster. De altfel în urma unui studiu de fezabilitate s-a hotărât şi colaborarea între cele două firme pentru realizarea unui SUV pe baza conceptului Lotus Engineering Aluminum Performance Crossover (APX). Viitorul model electric denumit Alias va avea premiera la jumătatea anului viitor şi va fi vândut în SUA prin intermediul reţelei de dealeri ZAP, ce numără peste 50 de locaţii în care deja se comercializează modele precum Xebra şi Zapino.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.