Anunţ foarte important CNADNR pentru cei care vor să meargă pe Transfăgărăşan

Autor: Alexandru Banu acum 6 ani Știri auto
Anunţ foarte important CNADNR pentru cei care vor să meargă pe Transfăgărăşan

Miercuri, 21.06.2017, pe Trănsfăgărăşan (DN7C), km 126+250, s-a constatat desprinderea de pe versant a unui bloc de stâncă de aproximativ 1000 tone (4x3x30)mc. Stânca s-a oprit la marginea părţii carosabile şi nu a afectat căile de rulare.

La partea superioară a acestui bloc de stâncă se află încă două stânci de dimensiuni relativ mai reduse, care prin desprindere ar putea afecta partea carosabilă  a drumului şi implicit siguranţa participanţilor la trafic.

Reprezentanţii CNAIR S.A. au iniţiat demersurile necesare în vederea asigurării circulaţiei în condiţii de siguranţă şi au introdus semnalizarea provizorie de restricţionare şi monitorizarea continuă a zonei cu pericol.

Precizăm că în eventualitatea creşterii gradului de risc, CNAIR S.A. va propune închiderea circulaţiei rutiere, prioritară fiind protejarea vieţii şi  integrităţii corporale a celor care tranzitează zona în aceste zile.

ProMotor.ro vă recomandă să intraţi pe pagina de Facebook CNADNR înainite să plecaţi de acasă pentru eventuale update-uri

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide