Daewoo LX4

Autor: Bogdan Constantin 25 apr. 2007 Știri auto

Un adevărat urmaş al binecunoscutei Leganza, L4X face parte acum dintr-o altă clasă. Saltul de calitate este imens şi se poate observa în orice detaliu al noului model. Deşi este doar un concept-car, maşina prezentată la Salonul Auto de la Seoul îşi va păstra în mare parte forma şi detaliile în varianta de serie. Dimensiunile maşinii sunt generoase, LX4 încadrându-se foarte uşor în aceeaşi gamă cu Clasa S, o comparaţie făcută evident luând în vedere doar lungimea şi lăţimea noului model.

Daewoo LX4 este dotat cu un motor de 3,6 litri ce dezvoltă 258 CP atinşi la 6.500 rpm. Confortul şi spaţiul interior sunt de rang înalt, graţie ampatamentului cu puţin peste 3 m, care a impus montarea roţilor în extremităţile caroseriei. Transimisia se realizează prin intermediul unui sistem sofisticat la roţile spate.

Dotările noului model sunt de asemenea pentru cei pretenţioşi, pornind de la blocurile optice cu LED-uri şi faruri bi-xenon şi terminând cu finisările cromate. În interior, noul vârf de gamă Daewoo va dispune de airbaguri cortină, sistem de climatizare cu 3 zone, masaj în scaunele spate, perdele electrice şi display pentru camera video la mersul cu spatele.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide