După 23 de ani în România, marca auto a reales-o să-i fie ambasador

Autor: Alexandru Banu 11 apr. 2017 Știri auto

La 16 ani de la prima colaborare cu Automobile Bavaria Group, Andreea Marin a ales să conducă, în acest an, noul BMW Seria 4 Cabriolet, în calitatea sa de Ambasador al mărcii.

În anul 2001, începea colaborarea dintre Andreea Marin şi Automobile Bavaria, cu prima maşină condusă de vedetă: primul MINI One adus oficial în România de Automobile Bavaria Group.
Pe parcursul celor 16 ani de parteneriat, Andreea Marin a devenit o imagine puternică pentru Automobile Bavaria şi a condus mai multe modele BMW precum: BMW Seria 3, BMW Seria 5, BMW Seria 6, BMW Seria 7. Pentru incursiunile sale spre munte sau pe teren accidentat preferă BMW X5.

În cei 23 de ani de activitate, Automobile Bavaria Group a reprezentat cu mândrie emblema BMW în România, fiind primul importator al mărcii, primul dealer BMW certificat M şi primul agent certificat BMW i. De-a lungul acestei perioade, grupul de dealeri a colaborat cu diverse personalităţi din lumea sportului, a televiziunii sau a filmului, pentru promovarea mărcilor pe care le comercializează în România.

PICTORIAL ANDREEA MARIN ŞI BMW

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide