Lamborghini condus cu 300 km/h de un belgian orb

Autor: Dan Vache 21 oct. 2008 Știri auto

Luc in Lamborghini GallardoÎn timp ce pentru unii şoferi a atinge 192 mph (circa 309 km/h) este un lucru obişnuit când vorbim despre o persoană nevăzătoare acesta se transformă într-un record de viteză. Credeaţi că aşa ceva se poate întâmpla doar în filme?

Dacă una din dorinţele personajului orb interpretat de Al Pacino în celebrul "Parfum de femeie" a fost să conducă un Ferrari, Luc Costermans, un belgian cu adevărat orb, a avut dorinţa de a depăşi 300 km/h într-un Lamborghini. Astfel belgianul a reuşit să "rupă" recordul stabilit de un alt orb înaintea sa dar nu şi modelul Gallardo pe care l-a condus.

Desigur că belgianul a avut în ajutorul său şi un copilot care trebuie să fi avut un curaj nebun atunci când a acceptat provocarea. Chiar dacă în prezent deţine recordul de viteză atins de o persoană nevăzătoare, Luc Costermans trebuie să se pregătească pentru o nouă provocare. Mike Newman, cel care deţinea recordul până acum a anunţat că are de gând să atingă 320 km/h într-un model Keating TKR.

Tindem să credem că belgianul nu se va opri la recordul actual, mai ales că printre provocările cărora le-a răspuns se numără şi un tur al Franţei cu un avion de mărime mică.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide