LIVE Paris 2012 – noua generaţie Ford Mondeo

Autor: Oraan Mărculescu 27 sept. 2012 Știri auto

Întâlnirea cu noul Ford Mondeo a fost una plăcută, modelul de clasă medie afişând o combinaţie reuşită între sobrietate şi dinamism, cu accent pe prima caracteristică. În special farurile foarte înguste îi conferă noului Mondeo o individualitate mai clară decât în cazul precedentelor generaţii, fiind vorba de imaginea pe care a inaugurat-o conceptul Evos.

În interior, noul Ford Mondeo nu face exces de idei de design prea moderne, continuând sobrietatea exteriorului, dar adaugă o puternică notă high-tech, graţie indicatoarelor de bord digitale, precum şi a unui display central de mari dimensiuni, pe consola centrală. Interesante şi butoanele ”touch” din partea inferioară, care reuşesc să păstreze un stil clasic al bordului.

Cei care stau în spate au motive mari de mulţumire, deoarece Mondeo este foarte spaţios şi are o banchetă foarte generoasă şi bine profilată. Confortul se anunţă la cote ridicate şi ne aşteptăm ca o contribuţie importantă în acest sens să aibă şi suspensia, dar acest lucru îl vom afla cu ocazia primului test de presă.

Atunci când sperăm că vom face cunoştinţă şi cu versiunea hibridă, noul Mondeo intrând puternic în acest segment din clasa medie. Per ansamblu, Mondeo e o surpriză plăcută şi promite să revină în forţă în atenţia celor interesaţi de o berlină de clasă medie sobră, spaţioasă şi care anunţă un comportament dinamic excelent pentru segmentul său.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide