Modul şocant în care un taximetrist şi-a pedepsit fosta iubită

Modul şocant în care un taximetrist şi-a pedepsit fosta iubită

Autor: Andreea Traicu acum 4 ani Știri

Un taximetrist din Capitală a fost reţinut, joi, fiind acuzat de tentativă de omor după ce ar fi tăiat frânele maşinii pe care o conducea fosta iubită. Poliţiştii îl acuză şi că ar fi distrus mai multe bunuri care aparţineau femeii sau apropiaţilor acesteia.

Şovăială Andrei-Mihail a fost reţinut de procurorii de la Parchetul de de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru tentativă de omor, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bărbatul are 42 de ani şi este taximetrist.

„La data de 05.12.2016, inculpatul Şovăială Andrei-Mihail a secţionat în mai multe locuri furtunul sistemului de frânare al roţii din faţă, de pe partea dreaptă a autoturismului marca Skoda Rapid care era folosit de către persoana vătămată D.C., fosta concubină a acestuia, acceptând astfel posibilitatea decesului persoanei vătămate ori al altor participanţi la trafic, în condiţiile unui accident rutier”, explică Parchetul într-un comunicat de presă.

Procurorii îl acuză pe bărbatul că pe 21 decembrie 2016 ar fi dat foc unor cauciucuri la uşa apartamentului unde locuiesc părinţii fostei iubite şi unde a locuit şi ea, fiind distruse uşile a două apartamente şi mai multe bunuri. Ulterior, la începutul anului, acesta ar fi vandalizat maşina unui vecin care a parcat pe locul femeii.

Dosarul a fost deschis după ce femeia în vârstă de 37 de ani a reclamat în luna ianuarie că i-au fost tăiate frânele de la maşină. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că starea conflictuală a apărut după ce femeia a aflat că iubitul său este căsătorit. Pe parcusul relaţiei, timp de mai mulţi ani, acesta i-ar fi spus că este şofer de tir, încercând să motiveze astfel perioadele lungi de timp în care nu era alături de iubită, au precizat aceleaşi sursse.Comentarii
Inchide