(P) BCR Leasing Rally Team – un nou start către câştigarea titlului naţional

Autor: BCR Leasing 05 sept. 2012 Știri auto

„Obiectivul principal la această etapă va fi să ne menţinem pe locul întâi în clasamentul echipelor. Suntem încrezători că putem realiza acest obiectiv şi ne bazăm pe istoricul piloţilor noştri la acest raliu. Voi fi şi eu alături de echipă, în teren de această dată, aşadar ne vedem la Braşov!” – Alexandru Piţigoi, Director General Colina Motors

Piloţii BCR Leasing Rally Team aşteaptă cu nerăbdare etapa de la Braşov, care va aduce echipa cu un pas mai aproape de câştigarea titlului naţional.

„După câştigarea titlului de Campioni Naţionali la clasa 3 cu două etape înainte de final, mergem la Braşov fără presiunea rezultatului individual, rămânând să ne concentrăm pe cumularea a cât mai multe puncte în clasamentul echipelor, unde BCR Leasing Rally Team este lider. Traseul este unul foarte frumos, chit că geometria în Y a probelor ar permite şi alte variaţii pe aceeaşi temă a sensului probelor speciale. Finalul sezonului va fi unul extrem de animat, mai ales la clasamentul general, cel pe echipe şi la Cupa Dacia, aşa că sperăm ca publicul să fie prezent în număr mare. Vreau să mulţumesc încă o dată partenerilor BCR Leasing, Mobil 1 prin Star Lubricants, Pirelli, Colina Motors şi Life Care şi copilotului Boti Csomortani pentru un sezon superb! În cele două etape rămase vom merge pentru echipă şi public!” – a declarat Edwin Keleti.

„Raliul Ţara Bârsei este o cursă care îmi place şi care se află destul de aproape de casa mea, un traseu pe care l-am şi parcurs de-a lungul timpului cu bicicleta de câteva ori. Şi vreau să cred că ne-am „împrietenit” destul de bine. Vom încerca să mai facem un pas în atingerea obiectivului propus, de aceea îmi doresc să fim feriţi de probleme tehnice sau pene. Vom avea şi de data aceasta o concurenţă puternică prin prezenţa la start a lui Vlad Cosma, Sebi Barbu şi George Grigorescu. Spectacolul automobilistic este foarte important pentru că pe marginea traseului vor fi prezenţi şi destul de mulţi spectatori, mai ales pe noua probă superspecială din centrul oraşului Braşov.” – a declarat Alex Filip, câştigătorul titlului de Campion Naţional al clasei 5, cu două etape înainte de finalul campionatului.

Vali Porcişteanu speră că la Braşov va depăşi seria ghinioanelor din ultima perioadă şi va lupta cu toate forţele pentru cucerirea titlului naţional. „Pot spune că Raliul Ţara Bârsei, supranumit şi „raliul de casă”, la Braşov bifând şi cele mai multe etape câştigate, este unul dintre raliurile mele preferate. Configuraţia şi suprafaţa probelor speciale este una care îmi place şi pe care m-am simţit bine de fiecare dată, încă din 2004, atunci când am parcurs acest traseu pentru prima dată cu Dacia Nova. Sezonul trecut, victoria din etapa derulată în deja celebrul „triunghi” Azuga-Predeal-Săcele, a avut un rol determinant în lupta noastră pentru titlul de campion şi se pare că şi în acest an suntem „obligaţi” să repetăm acest succes, pentru a pleca de la Raliul Ţara Bârsei cu şanse la cucerirea celui de-al doilea titlu naţional. Lupta va fi una extrem de strânsă şi voi încerca să dau tot pentru a ne atinge obiectivul, deşi din păcate situaţia financiară în care ne aflăm nu mai permite acest lucru. Sper că ghinioanele s-au încheiat, putându-ne astfel concentra doar la lupta de pe probele speciale, acest raliu fiind poate unul dintre cele mai solicitante de până acum.”

Raliul Ţara Bârsei se va desfăşura la Braşov în perioada 7 – 8 septembrie 2012. Cu o lungime totală de 370,82 km, competiţia va fi disputată pe 8 probe speciale de macadam, cu o lungime de 102,6 km.

Mai multe detalii despre membrii echipei BCR Leasing Rally Team, pe: https://www.bcr-leasing.ro/ro/echipa-de-raliu-bcr-leasing
 

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide