România, prezentă la Mobile World Congress

Autor: Gabriel Grosoiu 27 feb. 2012 Știri auto
România, prezentă la Mobile World Congress

Mobile World Congress este locul în care se vor anunţa cele mai tari smartphone-uri şi tablete care vor apărea pe piaţă anul acesta.

Nokia, Samsung, HTC, LG, Sony şi Motorola sunt doar câteva din companiile care vor veni la pentru a-şi etala cele mai noi şi mai impresionante produse de pe segmentul de mobile.

Tot acolo vor fi şi cei de la Google pentru a ne aduce cele mai noi veşti legate de Android. Ca şi în anii trecuşi, Go4it.ro va acoperi toate evenimentele importante ce vor avea loc la Mobile World Congress 2012, de la conferinţele de presă ale producătorilor, până la lansările de produse.

Pe durata târgului, pe www.go4it.ro vă aşteaptă informaţii, imagini, prezentări video exclusive şi alte surprize realizate de redactorii Go4it la faţa locului. Acolo vor fi postate „inside information”– lucruri care în mod normal nu îşi găsesc locul în ştirile şi articolele de pe site.

Pe pagina de Facebook a Go4it.ro aşteptăm sugestiile cititorilor despre ce alte informaţii şi-ar dori să afle de la Mobile Word Congress şi bineînţeles vom încerca să le satisfacem, pe cât posibil, curiozităţile” a declarat Liviu Mihai, Project Manager al site-ului Go4it.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide