TOP 10 subiecte promotor.ro în 2008

Autor: Dan Vache 30 dec. 2008 Știri auto
TOP 10 subiecte promotor.ro în 2008

LOCUL 10PRIMELE INFORMAŢII DESPRE NOUL BMW X6

Noul BMW X6 a rupt toate canoanele, prin conceptul său de SUV-coupe-cu-patru-uşi, devenind cea mai aşteptată maşină de lux a lui 2008.

 

LOCUL 9TOATE INFORMAŢIILE DESPRE NOUA SKODA SUPERB

"Passat-ul ieftin" a ajuns la a doua generaţie, iar românii au fost foarte interesaţi să afle care sunt evoluţiile noii generaţii Skoda Superb.

 

LOCUL 8PRIMUL TEST CU DACIA LOGAN FACELIFT

Promotor.ro v-a transmis în premieră primele impresii de la volanul noului model, după ce, în prealabil, v-am ţinut la curent cu cele mai noi informaţii despre Dacia Logan facelift.

 

LOCUL 7DACIA D33

Proiectul abandonat Dacia D33 ne-a făcut pe toţi să ne întrebăm cum ar fi arătat următoarele modele Dacia dacă nu ar fi venit Renault…

 

LOCUL 6SPECULAŢII ŞI INFORMAŢII DESPRE VIITORUL DACIA SUV

Vestea că în gama constructorului român este foarte probabil să existe în viitorul apropiat un model Dacia SUV a pus pe jar pe toată lumea.

 

LOCUL 5TOATE INFORMAŢIILE DESPRE DACIA SANDERO

Noua Dacia Sandero, poreclită şi "Loganul fără coadă" (fiind, practic, versiunea cu cinci uşi a lui Logan), are un foarte mare succes pe pieţele vestice, dar şi la noi se vinde bine, atrăgând în special tinerii.

 

LOCUL 4PRIMELE INFORMAŢII DESPRE NOUL VOLKSWAGEN GOLF 6

Probabil cea mai aşteptată maşină germană a anului 2008, noul Volkswagen Golf 6 a ţinut capul de afiş ori de câte ori a apărut o informaţie nouă despre el.

 

LOCUL 3PICTORIAL RAMONA ŞI BEETLE

Femeile frumoase şi maşinile exotice atrag atenţia. Mult. Foarte mult. De ce? Imaginile vorbesc de la sine.

 

LOCUL 2PRIMELE INFORMAŢII DESPRE DACIA LOGAN FACELIFT

Lăudată sau hulită, maşina naţională reprezintă un subiect foarte important pentru toată lumea – mai ales dacă vorbim despre Dacia Logan facelift, o premieră istorică în industria auto românească.

 

LOCUL 1TAXA AUTO

Promotor.ro v-a oferit ocazia să faceţi o comparaţie între valorile dinainte de 1 iulie 2008 şi după această dată. Subiectul taxa auto va rămâne de actualitate şi în 2009, toţi fiind nerăbdători să vadă decizia finală.

 

SPUNE CE ALTE SUBIECTE DIN PROMOTOR.RO CONSIDERI CĂ AU FOST IMPORTANTE ÎN 2008

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide