Transformare incredibilă pentru un Volvo salvat de la casare. Mașina arată foarte bine – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 27 feb. 2023 Știri auto

Un Volvo vechi de peste 30 de ani a fost salvat de la casare a suferit o transformare majoră. Chiar și după ce a stat ani întregi, mașina arată foarte bine.

Care este primul lucru care vă vine în minte când vine vorba de Volvo? Siguranță, fiabilitate? Poate chiar celebrele break-uri de altădată. Un astfel de exemplar a fost salvat de la casare de echipa din spatele canalului de YouTube WD Detailing.

Vloggerii care se ocupă cu detailing-ul auto au găsit un Volvo 740 din anul 1990 și l-au cumpărat de la cimitirul de mașini înainte ca acesta să fie casat. Mașina a fost ținută sub o prelată, dar era foarte murdară, chiar și așa. Cu toate acestea, nu sunt urme de rugină evidente pe caroserie. Conform videoclipului, mașina a fost folosită ultima dată în anul 2011 și pare că a fost foarte bine întreținută de-a lungul anilor.

Transformare radicală pentru un Volvo vechi de 30 de ani

După 12 ani în care a stat sub o prelată, mașina a primit prima spălare, iar rezultatele au fost destul de bune. Sub stratul gros de noroi se ascundea o caroserie dreaptă, iar vopselei i-a fost redat luciul de odinioară cu ajutorul unui polish. De asemenea, ei s-au ocupat și de recondiționarea plasticelor îmbătrânite și a jantelor din aliaj, care s-au păstrat surprinzător de bine.

La interior, mașina a fost curățată complet, de asemenea. Mocheta a fost aspirată, suprafețele din plastic au fost curățate și degresate, iar scaunele și bancheta din piele au fost curățate cu ajutorul aburului.

Înainte de a încerca să pornească mașina, compartimentul motor a fost curățat de mizeria adunată în timp. După câteva încercări și puțin spray pulverizat în admisie, motorul mașinii a pornit. Transformarea este una majoră, iar mașina arată foarte bine, chiar dacă a stat ani întregi la mâna intemperiilor.

Videoclipul complet poate fi urmărit aici:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: WD Detailing YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide