Tunelul SF în care toate maşinile prind 200 km/h

Tunelul SF în care toate maşinile prind 200 km/h

Autor: Alexandru Banu acum 4 ani Știri

Dacă vă mai amintiţi, dacă nu, vă reamintim. Acum câteva săptămâni, vizionarul universal galactic Elon Musk a înfiinţat The Boring Company. Atât de plictisit de viaţă, omul a spus că oamenii nu mai pot circula bară la bară şi că numai Tesla nu poate salva omenirea de haosul din trafic. Aşa că s-a gândit să mute traficul sub pământ.

Ideea e că strada va fi o parcare gigantică, iar maşinile vor fi parcate pe nişte platforme care coboară în pământ, apoi prind 200 de km/h printr-un tunel care te duce unde ai treabă. La final, platforma urcă la suprafaţă cu tine, te dai jos şi-ţi vezi de treabă. Am râs, dar acum am rămas perplecşi. Pentru că Elon Musk a publicat pe Instagram (aliatul său social de nădejde după Twitter) primul filmuleţ cu un test. Arată ca într-o mină, dar asta e mai puţin important. Frapant e că platforma improvizată chiar a prins 200 de km/h. Urmează Viitorul lui Musk!

 

 

[Warning, this may cause motion sickness or seizures] This is a test run of our electric sled that would transport cars at 125 mph (200 km/h) through the tunnels, automatically switching from one tunnel to the next. Would mean Westwood to LAX in 5 mins.

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

 Comentarii
Inchide