Un concept Rolls Royce mai preţios ca rubinele

Autor: Tudor Rus 27 iul. 2012 Știri auto

Creatorul studiului de design este Jan P Rosenthal, masterand la secţia Vehicle Design a Royal College of Art. Acesta a reuşit să îmbine caracterul sportiv al unui coupe în două uşi cu stilul exclusivist dar funcţional al unui SUV, păstrând în acelaşi timp liniile consacrate de design ale extravagantei mărci britanice.

Rezultatul obţinut este un Rolls Royce cu alură sportivă dar totuşi capabil să facă faţă unei expediţii prin deşert sau pe un drum dificil.Partea din faţă poartă amprenta tradiţională a lui Rolls Royce Phantom, conturată de grila impunătoare şi farurile subţiri şi alungite.

Habitaclul a fost amplasat spre partea din spate a maşinii, conferind un plus de dinamism şi agilitate accentuate la rândul lor de liniile simple dar elegante de la nivelul caroseriei. Stopurile late şi forma spatelui aduc aminte de Bentley GT, conferind o senzaţie de confort şi siguranţă.

Pentru a face faţă condiţiilor vitrege de drum, Rolls Royce Above Rubies are o gardă la sol de 23,9 cm şi un ampatament de 3,71 m, dimensiuni similare cu cele ale unui  Range Rover.

VĂ PUTEŢI CREA O IMAGINE MAI BUNĂ ASUPRA CONCEPTULUI ACCESÂND GALERIA FOTO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide