Un prezervativ face cât 1000 de cuvinte. Noua metodă testată care-i lecuieşte pe ŞOFERI de parcări aiurea. Omul a rămas fără reacţie când s-a întors la maşină

Autor: Alexandru Banu acum 3 ani Știri

Nervi. Ăia te costă cel mai rău. Că e locul tău de parcare sau că nu ai loc pe stradă ori că că te-a blocat cineva, parcatul aiurea e inamicul şoferului. Însă şi al celui corect – pieton sau şofer –  care crede că poate face legea şi în final constată că are cu 30% mai ouţini neuroni, singurele celule care nu se reproduc încă.

Cum vezi pe cineva că a parcat un Seria 7 XXL pe locul pentru persoane cu dizabilităţi, ştii că singurul lui handicap e mintea. Când vezi că a parcat oblic pe două , te ia aia reaua şi i-ai rupe capul acolo, pe loc. Nu ştii însă ce brută policoloră coboară la maşină şi cum te alegi cu o dublă-fractură de tibie şi peroneu.

Singura soluţie care nu există, de fapt? – poliţia locală. Sună acolo şi sigur nu se va rezolva. Ba poate primeşti o amendă pentru că i-ai deranjat din like-urile de pe Facebook. Ştiţi probabil sentimentul de bun-comunitar pe care îl aveţi când chemaţi poliţia locală şi dânsa are următoarele scuze: sunaţi la colegii că noi suntem cu altele pe aici prin zonă, le dăm, dom’le, dar nu plătesc niciodată sau hai, dom’le să fim oameni, dumneavoastră v-ar conveni să vă dea cineva-n gât?

Aşa că numai ideile personale îi pot lecui pe gherţoi (pentru că asta sunt ei fără nicio scuză) de nesimiţirea de a parca unde “vrea” muşchii lor. În străinătate deja circulă o metodă care te face să te simţi probabil ultimul om sau să-ţi doreşti să fii ultimul om din arborele tău genealogic.

Cei care parchează aiurea se trezesc în parbriz cu un prezervativ sigilat şi cu următorul mesaj prins sub ştergător: “Parchezi ca un dobitoc. Te rugăm să nu faci copii!”. O lovitură cu manta şi o aluzie la transmiterea mai departe e genei de nesimţit care rezidă în specimen.

Aşteptăm primele poze cu luarea voastră de poziţie. Asta înseamnă să fii un cetăţean exemplu – să taxezi legal nesimţirea şi s-o faci celebră. Imaginaţi-vă câte likes & shares ar curge pe Facebook. Noi să ştiţi că am da şi poză cu numărul de maşină pentru că altfel nu are rost.

Autor Alexandru Banu

 

 

 

 

 Comentarii
Inchide