Un tip cu un Lamborghini a încercat să agațe o fată. Tănara a chemat poliția!

Autor: ProMotor 18 ian. 2020 Știri auto

Un tip cu un Lamborghini a observat o tânără în fața unei case și a oprit prefăcându-se că este în căutarea unui restaurant. Deși fata a spus că tocmai se mută în casa iubitului ei, a acceptat să îl însoțească atunci când a văzut ce mașină are, spunându-i că… nu are prieten.

Galerie foto

Într-o primă fază, fata i-a dat de înțeles că nu este deloc interesată. Tânărul s-a întors la mașină, dar când și-a dat seama ca tipul conduce un Lamborghini, tânăra a venit repede după el.

– Asta este mașina ta? l-a întrebat.

– Da, îți place?

– Îmi place, ce culoare frumoasă! Vreau să te ajut.

Deși la început îi spusese că tocmai se mută în casa iubitului ei, fata s-a răzgândit brusc. “Sunt singură! De fapt, nu am o relație serioasă. Dar nu cred că-i voi spune că am ieșit cu tine!”, se fâstâcește domnișoara.

Când era pe punctul de a intra în mașină, bărbatul îi spune adevărul:

– Tocmai mi-am dat seama că în trei minute, după ce ai văzut că am un Lamborghini, te-ai transformat dintr-o fată cu iubit într-o fată singură! Ești o materialistă!

– Poftim???

Acesta îi arată camerele care o filmează pentru un show de farse, cu “gold diggers” (fete materialiste) în prim plan. Bruneta se enervează și cheamă poliția. Între timp, stă în picioare în fața mașinii, apoi se așează pe capotă ca să nu-l lase să plece. Oamenii legii sosesc la fața locului și îi pun cătușele bărbatului. Mai mult, îl amenință că va fi arestat dacă nu tace.

După o discuție cu tânăra domnișoară, polițiștii înțeleg cum au decurs lucrurile și îl descătușează pe tânăr.

– Aici nu a avut loc nicio infracțiune, așa că te voi elibera, este replica polițistului, care îi uimește pe cei din jur.

Mai mult, bărbatul în uniformă îi reproșează fetei că într-adevăr este o materialistă.

 

https://www.youtube.com/watch?v=-VzuO9rRmnQ

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide