Standul Chevrolet la Geneva 2012

Autor: Andrei Nan acum 8 ani Știri
Standul Chevrolet la Geneva 2012

Atracţia principală la standul Chevrolet din Pavilionul 1 este modelul Cruze station wagon, care va fi lansat în premieră mondială. Cele două prototipuri pentru tineri – Code 130R şi Tru 140S – sunt aduse pentru prima dată în Europa, iar viitorul infotainmentului va fi prezentat sub forma sistemului ChevroletMyLink.

Premiera mondială a modelului Cruze station wagon

Varianta station wagon completează gama actuală de modele Cruze fiind destinată în principal familiilor şi persoanelor care doresc un autovehicul compact cu un spaţiu de depozitare mai mare.

Din vara anului 2012 vor fi disponibile patru tipuri de sisteme de propulsie pentru întreaga gamă de modele Cruze. Pe lângă motoarele pe benzină de 1,6 litri şi 1,8 litri disponibile în prezent, oferta de sisteme de propulsie va cuprinde un nou motor turbo pe benzină de 1,4 litri şi un motor diesel 2,0 litri optimizat. Toate motoarele sunt compatibile cu norma de poluare Euro 5.

Noile dotări şi funcţii ale modelului Cruze includ accesul şi pornirea fără cheie, camera video pentru marşarier, sistemul infotainment Chevrolet MyLink şi sistemul start-stop, în funcţie de nivelul de echipare şi motor.

Conceptele Code 130R şi Tru 140S pentru tineri: viitoarea generaţie de cumpărători oferă feedback

Chevrolet a lansat un program pentru a implica tinerii în conceperea designului pentru autovehiculele viitoare. Code 130R şi Tru 140S sunt cele două concepte care au luat naştere din această colaborare şi care vor fi prezentate pentru prima dată în Europa în cadrul Salonului Auto de la Geneva 2012.

Modelul Code 130R cu motor supraalimentat este un coupe cu patru locuri şi tracţiune pe puntea spate cu un profil drept, iar modelul Tru 140S cu tracţiune pe puntea faţă este un coupe sport cu patru locuri, exotic şi accesibil din punct de vedere financiar. La interiorul acestor prototipuri, conectivitatea le permite şoferilor să-şi personalizeze autovehiculele, acesta fiind un aspect crucial pentru generaţiile de tineri, prezente şi viitoare.

Proiectanţii britanici ai acestor prototipuri, Nicholas Davis şi Joe Baker din cadrul Centrului de Design GM din North Hollywood, vor fi prezenţi în cadrul evenimentului pentru a explica procesele prin care autovehiculele au fost create în funcţie de cerinţele acestui grup de cumpărători noi referitoare la stil şi funcţionalitate.

Pe parcursul desfăşurării Salonului Auto de la Geneva, în standul Chevrolet, tinerii vor avea prilejul să transmită ceea ce îşi doresc ei de la un autovehicul şi ce elemente de conectivitate şi funcţionalitate ar trebui integrate. De asemenea, ei vor putea vota conceptul preferat. Cei care nu vor fi prezenţi la salonul auto de la Geneva vor putea vota de acasă, prin intermediul unei aplicaţii Facebook.

Lansarea sistemului infotainment Chevrolet MyLink cu integrarea smartphone-urilor

Noul sistem infotainment al mărcii, Chevrolet MyLink, integrează dispozitivele personale ale şoferilor, precum smartphone-urile. Chevrolet MyLink include un ecran tactil color de rezoluţie înaltă şi diagonală de şapte inch care facilitează navigarea prin fişierele media. Sistemul afişează datele din smartphone pe ecran prin intermediul unei mufe Aux-in USB sau al unei conexiuni Bluetooth. Începând cu vara anului 2012, această tehnologie va fi disponibilă pentru modelele Cruze şi Aveo.Comentarii
Inchide