Ducati 1199 Panigale S – ediţie specială dedicată lui Ayrton Senna

Italienii de la Ducati vor produce o ediţie specială a modelului 1199 Panigale S, pentru a-i aduce un omagiu lui Ayrton Senna – unul dintre cei mai buni piloţi din toate timpurile – la 20 de ani de la moarte.

Ducati 1199 Panigale S – ediţie specială dedicată lui Ayrton Senna Ducati 1199 Panigale S – ediţie specială dedicată lui Ayrton Senna

Ducati 1199 Panigale S Senna este ediţia specială prezentată de italienii de la Ducati la Salonul Moto din Sao Paulo, Brazilia. Creată ca un omagiu pentru pilotul legendar de Formula 1, motocicleta va fi pusă în vânzare exclusiv în Brazilia în anul 2014 – la 20 de ani de la moartea brazilianului care a câştigat trei campionate mondiale de Formula 1.

Ducati va produce doar 161 de exemplare ale ediţiei speciale, iar fiecare dintre ele va primi o vopsea specială şi un sistem de evacuare de curse.

Nu e prima dată când Ducati creează o ediţie specială a unui model de motocicletă pentru a-i aduce un omagiu lui Senna. În 1995, Ducati a produs 300 de exemplare ale modelului 916 Senna I, după care au urmat 916 Senna II în 1997 şi 916 Senna III în 1998.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.