Exclusiv  Alexandru Ionescu alături de Opel Insignia

Alexandru Ionescu a câştigat concursul promotor.ro "Te potriveşti cu Opel Insignia?". Iar acum a venit momentul să vedem care este răspunsul la această întrebare, în imaginile din pictorialul de modă, alături de Opel Insignia.

Alexandru Ionescu alături de Opel Insignia Alexandru Ionescu alături de Opel Insignia

Despre Alexandru Ionescu au auzit doar rudele şi prietenii apropiaţi. Nu l-aţi mai văzut la ştiri, în videoclipuri sau diverse emisiuni la televizor. Cum s-ar spune, nu a fost vedetă. Până acum.

În urma concursului "Te potriveşti cu Opel Insignia?", Alexandru a fost declarat câştigător şi, pe lângă un Gift Card în valoare de 500 RON (valabil în magazinele Debenhams, Olsen, Catwalk, Aldo, Forever 18, Kanz, Mandarina Duck, Kipling, Bijoux Terner, Sacoor Brothers), el a devenit şi protagonistul unui pictorial de modă, alături de Opel Insignia, maşina anului 2009.

Pictorial realizat cu sprijinul Sacoor Brothers şi Opel.

Ţinutele lui Alexandru au fost asigurate de Sacoor Brothers, Catwalk şi Mandarina Duck.

Citeşte aici impresiile lui Alexandru despre ziua în care a fost vedetă promotor.ro!

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.