Arnold Schwarzenegger îi spune "Hasta la vista" unei maşini. Află cât costă. FOTO

Săptămâna trecută am publicat un articol despre maşinile Terminatorului, iar la puţin timp a apărut ...

Arnold Schwarzenegger îi spune "Hasta la vista" unei maşini. Află cât costă. FOTO Arnold Schwarzenegger îi spune "Hasta la vista" unei maşini. Află cât costă. FOTO

 

Săptămâna trecută am publicat un articol despre maşinile Terminatorului, iar la puţin timp a apărut o ştire că una dintre aceste maşini este de vânzare. Se pare că de când Schwarzenegger are o slăbiciune pentru una dintre aceste maşini, un Bugatti de Veyron de 2.5 milioane de dolari, cu care a fost văzut plimbându-se pe străzile din Beverly Hills, celelelta maşini din garajul lui au de suferit. 

Aşadar, cel de care s-a hotărât să scape este un Mercedes-Benz Unimog. Aceasta maşină i se potrivea de minune fostului guvernator, pe lângă că amândoi au în comun ţara de provenienţă, ambii au un look masiv şi impunător. 

Acest Mercedes-Benz Unimog a fost echipat şi modernizat special pentru Arnold Schwarzenegger, dar se pare că s-a plictisit de el pentru că, pe eBay, a apărut anunţul de vânzare. Preţul este de 351.000 de dolari.

Pentru Galerie Foto click aiciUnimog U1300 are un motor turbo diesel de 6,4 litri cu 320 de cai putere şi probabil consumă o cantitate de motorină cât el de mare. Cei care au modificat Unimog-ul pentru Schwarzenegger au adăugat un set de grinzi solide, o camera video pentru marşarier şi o banchetă pentru patru persoane în locul locul unde era patul.

De asemenea Schwarzenegger şi-a lăsat şi un autograf pe bordul maşinii, ceea ce cântăreşte destul de greu în preţul final al maşinii. 

Pentru Galerie Foto click aici

Anul trecut Arnold şi-a mai vândut o maşină, un Jeep Grand Wagoneer din 1984, automobil care şi acesta i se potrivea de minune din punct de vedere al formei: robust şi sobru. Click aici pentru imagini cu Jeep-ul.


 

 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.