Aur pentru Aston Martin Cygnet

Mezinul mărcii britanice a primit un tratament special, în ton cu preferinţele celor mai extravaganţi clienţi de Aston Martin.

Aur pentru Aston Martin Cygnet Aur pentru Aston Martin Cygnet

Cygnet este acea Toyota iQ care încearcă să ne convingă de faptul că merită să poarte emblema Aston Martin la vedere şi să afişeze un preţ total nefiresc pentru o maşină de clasă mini: 38.000 euro.

Se pare, însă, că există printre clienţii celor de la Aston Martin şi acel tip de clienţi care preferă un pic de extravaganţă din partea maşinii lor cu motor de 1,3 litri şi 98 CP.

Tocmai pentru aceştia, Cygnetul din imagini, ornat cu folie aurie, ar putea fi soluţia ideală pentru a ieşi din anonimat, printr-un efect vizual mai mult decât evident.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.