Autobuzul de lux al lui Schumacher, de vânzare

Dacă eşti tentat de motorhome-ul folosit de Michael Schumacher, pe vremea când încă pilota pentru Scuderia Ferrari, mai ai nevoie de doar 23.000 euro pentru a te înscrie la licitaţie.

Autobuzul de lux al lui Schumacher, de vânzare Autobuzul de lux al lui Schumacher, de vânzare

Formula 1 are multe feţe nebănuite, care nu au nicio legătură cu titlurile mondiale, cu timpii de pe circuit sau cu celebritatea. De exemplu, în momentele în care nu ambalează motoarele bolizilor, până şi piloţii de F1 au nevoie de puţină linişte, iar un motorhome ultradotat este soluţia ideală, în acest caz.

Autobuzul Scuderiei Ferrari deja este deja legendar printre fanii Căluţului Cabrat, iar cel folosit între 2001 şi 2005 de Michael Schumacher şi Rubens Barrichelo ar putea fi chiar mai aproape de aceştia decât şi-ar putea imagina oricine.

Motorhome-ul are două livinguri separate, cu uşi de acces individuale, în care piloţii aveau la dispoziţie câte un mini-bar, un pat şi o masă. Autobuzul are o transmisie ZF cu 8 trepte şi selector electronic, iar suspensia este pneumatică.

Pe kilometrajul Iveco-ului nu sunt consemnaţi mai mult de 85.000 km. Autobuzul Iveco Domino este de vânzare şi va fi scos la licitaţie cu un preţ de pornire de 231.000 euro, însă nu de Scuderia Ferrari, ci de către un proprietar independent.

Pentru că nu era mulţumit de munca italienilor, actualul propietar a upgradat motorhome-ul cu gadgeturi de ultimă generaţie. Astfel, motorhome-ul este dotat acum cu un set de televizoare cu plasmă Panasonic, conexiune la internet şi televiziune prin satelit şi home theater Bose. Nici relaxarea nu a fost uitată, iar de acest capitol se va ocupa patul dublu şi decoraţiunile interioare îmbunătăţite.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.