BMW a livrat în ultima săptămână din noiembrie modele X5 şi Seria 8 de cel puţin 2 mil. euro

BMW Group România a livrat în ultima săptămână din noiembrie 14 SUV-uri X5 şi şase coupeuri Seria 8

BMW a livrat în ultima săptămână din noiembrie modele X5 şi Seria 8 de cel puţin 2 mil. euro BMW a livrat în ultima săptămână din noiembrie modele X5 şi Seria 8 de cel puţin 2 mil. euro

BMW Group România a livrat în ultima săptămână din noiembrie 14 SUV-uri X5 şi şase coupeuri Seria 8, în valoare de circa 2 mil. euro, potrivit calculelor ZF.

„Cu 100 de comenzi ferme înregistrate deja cu mai bine de o lună înainte de livrare, noul BMW X5 a ajuns la 14 clienţi în ultima săp­tămână a lunii noiembrie, în timp ce ex­clu­sivul model sport BMW Seria 8 a înre­gis­trat un număr record de şase livrări“, au spus ofi­cialii BMW Group România.

Continuarea pe site-ul Ziarul Financiar

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.