BMW înmatriculat în România, implicat într-o urmărire în Germania. Viteza nu a scăzut sub 200 de km/h

Poliţiştii germani nu a mai văzut de mult aşa ceva!

BMW înmatriculat în România, implicat într-o urmărire în Germania. Viteza nu a scăzut sub 200 de km/h BMW înmatriculat în România, implicat într-o urmărire în Germania. Viteza nu a scăzut sub 200 de km/h

Un BMW înmatriculat în România a fost implicat într-o urmărire ca-n filmele de acţiune care a avut loc sâmbătă seara, între Koln şi Essen.

Poliţia germană a urmărit o maşină înmatriculată în România pe o distanţă de peste 70 de kilometri, la o viteză care nu a coborât sub 200 km/h. Când au reuşit să o oprească surpriza a fost şi mai mare, când au văzut cine coboară din maşina: erau cinci copii, cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani.

În maşină au fost descoperite bunuri furate în urma unei spargeri, iar anchetatorii au anunţat că au deschis dosar penal.

Poliţiştii nu au reuşit să afle care din cei cinci copii se afla la volan în timpul urmăririi. Toţi au fost audiaţi la poliţie în prezenţa părinţilor, români stabiliţi în Germania.

Sursă: t-online.de

Citeşte şi 

Un nou examen medical pentru şoferi. Dacă nu treci testul, rămâi fără permis

Preţurile pentru Ford Puma, noul SUV produs la Craiova

Un Volkswagen Lupo cu 1800 de CP e ca un pitbul pe roţi. Made in Romania - VIDEO

Caz incredibil la Chişinău: O şoferiţă care a omorât un om şi a băgat în spital alţi 28 avea 43 de amenzi de circulaţie şi cinci dosare penale! Galerie FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.