BMW M135i - arma anti-RS3- vine la Geneva 2012

Bavarezii vor încinge atmosfera salonului elveţian, cu un concept ce prefigurează atât cel mai puternic 1 al momentului, cât şi versiunea în trei uşi a compactei bavareze.

BMW M135i - arma anti-RS3- vine la Geneva 2012 BMW M135i - arma anti-RS3- vine la Geneva 2012

Noua generaţie de BMW Seria 1 se pregăteşte să intre în liga supersport, adică exact pe teritoriul predilect al lui Audi RS3. Totuşi, bavarezii nu acţionează la primul instinct şi preferă să agite puţin atmosfera, înainte de premiera modelului de serie.

Astfel, noul BMW M135i Concept, maşina ce anunţă cel mai puternic Seria 1 al momentului, dar totodată şi preview-ul versiunii în trei uşi a compactei, va fi prezentată la Salonul Auto Geneva 2012. Vizual, modelul reprezintă o privelişte mai mult decât agreabilă, datorită nunaţei speciale de alb perlat şi jantelor de 18 inchi, finisate în dark chrome.

Dungile tricolore, specifice casei M, condimentează întreg ansamblul, iar bara de protecţie frontală şi difuzorul aerodinamic prezent la partea din spate trimit cu gândul la performanţa tipică unui hot-hatch german. Sub capotă, binecunoscutul propulsor Twin Power Turbo de 3,0 litri îşi va face pe deplin datoria.

Motorul va furniza o putere neprecizată exact, dar estimată a trece de cotaţia celor 300 CP. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem nu doar conceptul celui mai nervos Seria 1, ci şi versiunea de serie, care va putea fi comandată inclusiv cu tracţiunea integrală X Drive.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.