BMW nu va produce M4 Gran Coupé / M3 Gran Turismo

Oricât de mult ne place să vedem modele M, Seria 4 Gran Coupé şi Seria 3 Gran Turismo nu vor primi valoroasa insignă - şi modificările substanţiale care vin odată cu ea. Motivul ar fi unul destul de simplu...

BMW nu va produce M4 Gran Coupé / M3 Gran Turismo BMW nu va produce M4 Gran Coupé / M3 Gran Turismo

Faptul că există un precendent Gran Coupé transformat în torpilă M (vorbim de Seria 6 Gran Coupé) i-a făcut pe unii să creadă că şi Seria 4 Gran Coupé va primi sigla care stârneşte emoţii în inima fiecărui fan BMW. 

Citeşte aici testul nostru cu BMW Seria 6 Gran Coupé

Într-un interviu pe care l-a susţinut cu Cars Guide, Jörg Bartels, şeful de vânzări BMW M GmbH, a negat vehement apariţia unuia dintre derivatele mai sus menţionate. „S-a luat, în mod cert, în considerare varianta, însă nu există planuri efective pentru un M4 Gran Coupé.” 

„Unul dintre motive este volumul scăzut de producţie, iar un altul ar fi acela că Seria 4 Gran Coupé este asamblat într-o altă fabrică faţă de Seria 3 şi Seria 4, aşa că ar exista multe provocări.” a continuat acesta. 

Cumva, faptul că nu va exista un M3 Gran Turismo nu ne surprinde - nici Seria 5 GT nu a fost botezată M. Dar încă nu ştim dacă să fim trişti că 4 GC nu va avea o versiune hardcore. Ajută-ne să ne decidem folosindu-te de rubrica de comentarii de mai jos. 

Sursa: Carscoop

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.