BMW şi guvernul ungar ajung la un acord de susţinere a investiţiei din Debrecen

Guvernul ungar a ajuns recent la un acord cu executivii BMW

BMW şi guvernul ungar ajung la un acord de susţinere a investiţiei din Debrecen BMW şi guvernul ungar ajung la un acord de susţinere a investiţiei din Debrecen

Guvernul ungar a ajuns recent la un acord cu executivii BMW cu privire la susţinerea unei investiţii de 1 miliard de euro pe care producătorul auto german o va realiza pentru construirea unei fabrici în Debrecen, a anunţat ministrul ungar al afacerilor externe şi comerţului Peter Szijjarto, scrie Budapest Business Journal. BMW anunţa la sfârşitul lunii iulie că va construi o fabrică în Debrecen, cu o capacitate de a produce 15.000 de autovehicule pe an şi cu peste 1.000 de angajaţi. 
 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.