BMW X5 şi X6 Exclusive Edition pentru Frankfurt 2011

Printre noutăţile BMW la Salonul Auto Frankfurt 2011 se vor număra şi noi ediţii speciale pentru SUV-urile X5 şi X6: Exclusive Edition. Iată primele imagini.

BMW X5 şi X6 Exclusive Edition pentru Frankfurt 2011 BMW X5 şi X6 Exclusive Edition pentru Frankfurt 2011

Printre noutăţile BMW la Salonul Auto Frankfurt 2011 se va număra şi o nouă ediţie specială, concepută pentru modelele BMW X5 şi BMW X6: Exclusive Edition. Pentru moment, cei de la bmwblog.com sunt în măsură să ne arate doar câteva imagini.

Nici informaţiile nu sunt multe. Se ştie doar că Exclusive Edition va însemna includerea în echipamentele lui X5 şi X6 a unor dotări exclusiviste, cum ar fi vopseaua metalizată Orion Silver Metallic (care, momentan, este disponibilă doar pe BMW Seria 6) sau tapiţeria din piele Nevada.

Modelele X5 şi X6 Exclusive Edition vor mai putea fi recunoscute şi datorită jantelor cu un design special, iar în interior maşinile vor beneficia, pe lângă tapiţeria din piele, de o finisare Dark Bamboo. Cu siguranţă, nu vor lipsi logo-urile "Exclusive Edition".

Însă mai multe informaţii despre BMW X5 şi X6 Exclusive Edition vom afla mai târziu, în preajma salonului auto german din toamnă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.