Boobkhana, sau cu ce se mai ocupă Ken Block în timpul liber (VIDEO)

După nu mai puţin de şase videoclipuri Gymkhana, în care îşi demonstrează măiestria la volan, americanul Ken Block a fost în Japonia pentru a băga frica în două fete îmbrăcate sumar.

Boobkhana, sau cu ce se mai ocupă Ken Block în timpul liber (VIDEO) Boobkhana, sau cu ce se mai ocupă Ken Block în timpul liber (VIDEO)

Ken Block a devenit celebru în lumea întreagă după ce a publicat, pe bandă rulantă, nu mai puţin de şase videoclipuri denumite Gymkhana. Adică filmări în care el îşi demonstrează măiestria la volanul unor maşini cu foarte mulţi cai-putere. Iar acum, probabil pentru că a rămas în pană de idei, a mers până în Japonia ca să distreze două fete îmbrăcate sumar. Evident, totul a fost filmat.

Iată, aşadar, BOOBKHANA:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.