Bugatti Veyron Sang Noir

Bugatti Veyron trece de partea întunecată, la propriu, prin apariţia ediţiei speciale Sang Noir, mai neagră ca păcatul şi la fel de posedată de cei 1.000 de cai.

Bugatti Veyron Sang Noir Bugatti Veyron Sang Noir
Bugatti Veyron Sang NoirDupă ediţia foarte "bling" Bugatti Veyron Pur Sang supercarul merge pe aceaşi linie "sangvinică" cu următoarea versiune limitată, dar de data asta mai sobră şi mai  agresivă, denumită Noir Sang. Exclusivista versiune se distinge de  orice alt model similar prin culoarea neagră,  blocurile  optice  cu fundal închis,  jantele speciale  tot  cu tentă fumurie. De asemenea, grila faţă este sensibil modificată şi oglinzile au fost create pentru a contrasta cu restul caroseriei.

Pentru a ieşi în evidenţă,  interiorul  este îmbrăcat în piele de culoare portocaliu electric. Ştim însă că toate modelele Bugatti pot fi personalizate după specificaţiile clienţilor, rezultând astfel 300 de ediţii limitate, deci  vestea uneia noi nu ar trebui să pună pe jar pe cei potenţi financiar.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.